wrapper

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στο γήπεδο της Τριανδρίας ύστερα από την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στα Χελιδόνια και τον ΑΜΣ Νικόπολη για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α' κατηγορίας.

 Άνθρωποι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι φιλοδοξούσαν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να καπαρώσουν μια θέση στην ουδέτερη ζώνη και να μην αγωνιούν μέχρι τελευταία στιγμή για το αν θα συμμετέχουν στα play-outs, έκαναν χαμηλόφωνα -στην αρχή- προσβλητικά σχόλια απέναντι στους παράγοντες των γηπεδούχων.

Το ένα έφερε το άλλο και φτάσαμε σε σημείο από άνθρωπο της Νικόπολης να ακουστούν εκφράσεις όπως «Αυτό ήταν που μας έλεγες ότι θα μας δώσεις το παιχνίδι; Είσαι ψεύτης, παραμυθάς και θα έπρεπε να ντρέπεσαι, αλλά είναι μικρός ο κόσμος», ενώ από τον αντίποδα υπήρξαν οι σχετικές απαντήσεις «Εμείς φταίμε που δεν κερδίσατε; Παίζαμε με μισή ομάδα και χωρίς προπονητή, τι άλλο δηλαδή να κάνουμε; Δεχτήκαμε μέχρι και να κάνουμε το ματς Τετάρτη για να σας βολεύει».

Το κλου σε αυτούς τους διαλόγους ήταν όταν ιθύνοντας των «κιτρινόμαυρων» έπιασε πατέρα ποδοσφαιριστή των Χελιδονιών και του είπε επί λέξει «Με αυτά που κάνετε, του χρόνου που θα έρθετε σε μας, εμείς θα φταίμε αν οι παίκτες μας τους πάρουνε τα πόδια;»

Η αντιδικία μεταξύ των εμπλεκομένων δεν άργησε να καταλήξει σε πιο βαριές-χυδαίες εκφράσεις οι οποίες για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται, ενώ να σημειωθεί πως οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν εν τέλει να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η συνέχεια να μην συμπεριλαμβάνει βιαιοπραγίες.

Για να είμαστε ακόμη πιο λεπτομερείς:

α) Οι παίκτες των Χελιδονιών ήταν ενήμεροι για το ότι ο αντίπαλός τους καίγεται για  βαθμούς και γεγονός είναι ότι αφενός παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στην βασική εντεκάδα, αφετέρου η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από αυτούς  που τους έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες αυτό ήταν απόφαση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ουδέποτε δέχτηκαν εντολές για να κάτσουν να χάσουν. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν και βλακώδες, από τη στιγμή που κανείς τους δεν πληρώνεται.

Επίσης πρέπει να τονισθεί -βάσει του ρυθμού του αγώνα- ότι η Νικόπολη θα μπορούσε να είχε αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα αν μετουσίωνε έστω μία ακόμα ευκαιρία -από τις πολλές που δημιούργησε- σε γκολ.

β) Επειδή έγινε αρκετός ντόρος σχετικά με την αποχώρηση του προπονητή των γηπεδούχων Δημήτρη Τζουβάρα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, αυτή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο εν λόγω έπρεπε να παρευρεθεί σε παιχνίδι Ακαδημιών, καθώς εξασκεί το επάγγελμα και με νεαρότερους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε ο κ. Τζουβάρας εγκατέλειψε το γήπεδο περίπου ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα