wrapper

Οι χθεσινές σοβαρές κατηγορίες των Χελιδονιών κατά της Νίκης Ευκαρπίας δεν θα μπορούσαν να περάσουν στο «ντούκου», κάτι που μας οδήγησε να επικοινωνήσουμε με το σωματείο, που με τη σειρά του μας ζήτησε να μεταβιβάσουμε τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των Χελιδονιών, Κώστα Ματθαιόπουλου σε αθλητικό μέσο της πόλης, ο οποίος εκτός του ότι μας κατηγορεί για μη τήρηση του fair-play, καταγγέλλει επίσης ότι άνθρωποι που ανήκουν στο σωματείο μας ξεφούσκωσαν τα μπροστινά λάστιχα του αυτοκινήτου του προπονητή τους, Δημήτρη Τζουβάρα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από μια σειρά.

Η Νίκη Ευκαρπίας είναι ένα σωματείο που γενικά δεν εκδίδει συχνά ανακοινώσεις στρεφόμενη κατά προσώπων –όποια κι αν είναι αυτά- ωστόσο τέτοιου είδους κατηγορίες δεν γίνεται να μένουν αναπάντητες.

Όσον αφορά το fair-play, o αντίπαλός μας αναφέρεται στο γκολ της ισοφάρισης σε 3-3. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο υπήρξε σύγκρουση δύο ποδοσφαιριστών εντός της περιοχής και ενώ η φάση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο παίκτης της ομάδας μας, Θωμίδης σημείωσε το εν λόγω τέρμα. Όλα διαδραματίστηκαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο Θωμίδης να μην έχει επί της ουσίας αντιληφθεί τι συνέβη. Είμαστε ένα σύνολο με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και ως εκ τούτου διαθέτουμε έναν προπονητή που το πρώτο το οποίο διδάσκει σε αυτά τα παιδιά είναι ήθος και αξιοπρέπεια. Άλλωστε η συγκεκριμένη διοίκηση δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να στραφεί εναντίον του συλλόγου τόσα χρόνια, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι.

Σχετικά με τον κ. Τζουβάρα, αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο εν λόγω κύριος δεν επέδειξε την συμπεριφορά που αρμόζει όχι μόνο σε έναν προπονητή, αλλά και σε έναν πολιτισμένο άνθρωπο. Το να είναι κανείς προκλητικός, να ειρωνεύεται 16χρονα και 17χρονα παιδιά, να προκαλεί και να δυναμιτίζει το κλίμα με κάθε τρόπο δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο και δεν συνάδει γενικότερα με το αθλητικό ιδεώδες. Βέβαια τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα είχε συμβεί αν ο παρατηρητής της αναμέτρησης κ. Σκλάβαινας εκτελούσε τα καθήκοντά του ως οφείλει, αντί να μένει απαθής ενώ συνέβαιναν όλα αυτά.

Για την καταγγελία περί ξεφουσκωμένων λάστιχων τα πράγματα γίνονται σοβαρότερα, μιας που εδώ μιλάμε για αξιόποινη πράξη (φθορά ξένης περιουσίας).

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να ξέρουμε ποιο όχημα ανήκει στον καθένα, ωστόσο δεν μπορεί να στοχοποιούνται άνθρωποι που ανήκουν στην οικογένεια του συλλόγου, χωρίς να υπάρχουν μάρτυρες και γενικότερα αποδείξεις. Αν η διοίκηση των Χελιδονιών έχει χειροπιαστά στοιχεία για την εν λόγω καταγγελία μπορεί να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και αν αποδειχθεί ότι αυτά τα άτομα ανήκουν σε εμάς, τότε δεσμευόμαστε δημόσια να τα απομακρύνουμε από το γήπεδό μας εφ όρου ζωής.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της Νίκης Ευκαρπίας»

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα