wrapper

Επιστολή με βαρύ "κατηγορητήριο" απέστειλε στο erasitexnika.gr ο πρόεδρος των Χελιδονιών, Χαράλαμπος Μπράμος, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ελλήσποντο Μαδύτου.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητοί φίλοι,

Μετά το τέλος των.... Ανακρίσεων (σύμφωνα με τον επιτυχημένο τίτλο σας) και αναμένοντας το ύψος της  τιμωρίας μας με ηρεμία και χωρίς φανφάρες, θορύβους τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός, αναρωτιόμαστε για τα παρακάτω. (θόρυβο άλλωστε κάνουν ΜΟΝΟ οι άδειοι τενεκέδες)

Πως θα αντιδρούσε κάποιος από εσάς, όταν ένα παιχνίδι τελειώνει στο 109 ! (και τελειώνει αυτόματα, αμέσως αφού ισοφαρίζει ο αντίπαλος) χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, καθυστερήσεις κλπ. και με μόνη διακοπή τις 7 αλλαγές και 3 λεπτά σε κάθε ημίχρονο για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές (πολύ καλώς), μόνο που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αυτή η καθυστέρηση ΔΕΝ κρατήθηκε . Όχι, όχι δεν είχαμε παράταση, για κανονικό αγώνα μιλούμε.

Πως θα αντιδρούσατε όταν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο διαιτητής συνομιλεί επί μακρόν με φίλο της Μαδύτου που απομακρύνεται μόνο ύστερα από δριμύτατες παρατηρήσεις μας και ενώ ο κανονισμός ρητά απαγορεύει τον οποιονδήποτε άλλον, πέραν αυτών που αναφέρονται στο φύλο του αγώνα, να βρίσκονται εκεί;

Πως θα αντιδρούσατε όταν στο ίδιο διάστημα (ανάπαυλα του ημιχρόνου) ο διαιτητής αρνείται στον αρχηγό της ομάδας των Χελιδονιών να ελέγξει τα δελτία των αθλητών, ταυτότητες προπονητών και παραγόντων (υπήρχαν πληροφορίες ότι στον αγωνιστικό χώρο βρισκόταν άτομα που δεν είχαν δικαίωμα να είναι) και δυστυχώς δεν μπορούμε να το επιβεβαιωσουμε από την στιγμή που μας απαγορεύτηκε ο έλεγχος .

Πως θα αντιδρούσατε εάν μετά την συμπλήρωση του φύλλου του αγώνος ο διαιτητής δεν το συμπλήρωνε σωστά και όπως ορίζεται από τον κανονισμό και εν προκειμένω πουθενά δεν αναφέρει τα ονόματα των προπονητών και ανθρώπων που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο όπως είχε υποχρέωση να πράξει, αλήθεια γιατί;

Εγώ λοιπόν έχω το δικαίωμα να σκέπτομαι ότι αυτό μπορεί να έγινε εκ του πονηρού αν το συνδυάσω με τα προαναφερθέντα .

Αλήθεια τι κάνει γι αυτό ο σύλλογος προπονητών;

Πως θα αντιδρούσατε εάν ο διαιτητής του αγώνα σε ερώτηση σας , από την στιγμή που αμείβεται για αυτό που κάνει, γιατί δεν το κάνει σωστά, σας απαντούσε ότι αυτή δεν είναι η δουλειά του και εδώ κάνει ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ; Εμείς πάντως που πληρώνουμε τους παραπάνω, ίσως να θέλουμε να κάνουμε και την... πλάκα μας, αυτοί αμείβονται και ως εκ τούτου δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν την πλάκα τους όπως ρητά μας δήλωσε ο παραπάνω. Αλήθεια ποιός από εσάς αμείβεται με περίπου 30€ για 90 λεπτά; Αλλά ξέχασα, ο παραπάνω έκανε υπερωρία, στον παραπάνω αγώνα .  

Πως θα αντιδρούσατε όταν μετά το τέλος του... μαραθωνίου ο διαιτητής χρειάζεται 85 λεπτά να συντάξει σε 34 ακριβώς ανορθόγραφες αράδες το φύλλο αγώνος, το οποίο αν χρειαστεί είναι στην διάθεση σας;

Πως θα αντιδρούσατε όταν μετά την αγανάκτησή μας, γιατί εμείς δεν κάνουμε την πλάκα μας και δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο το φύλλο αγώνος, ξαφνικά και μετά 85 λεπτά εμφανίζεται παράγων της Μαδύτου να παραλάβει τα δελτία και παρακαλά να περιμένουμε ακόμα 5 λεπτά να επιστρέψει ο αρχηγός για να υπογράψε;

Πως θα αντιδρούσατε όταν κατά την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου σφυρίζονται συνολικά 38 φάουλ(!), 31 υπέρ της Μαδυτου και 9 υπέρ των Χελιδονιών; Σημειώστε ότι μέχρι και το 87' του αγώνα τα Χελιδόνια προηγούνταν με 2-0.

Όταν... όταν... όταν...

Σίγουρα κύριοι  σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρξουν και... ανακρίσεις, αλλά μόνο για τα Χελιδόνια, τίποτα για τα υπόλοιπα, αν και μετά από απαίτησή μας όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο φύλλο του αγώνα.

Αναρωτιόμαστε τι θα κάνει η επιτροπή διαιτησίας για τις παραπάνω διαιτητικές παραλήψεις. Διάβασε το φύλλο αγώνος; Και ποιά η βαθμολογία για τον παραπάνω διαιτητή;

Κύριοι και σε αυτόν, αλλά και σε προηγούμενους αγώνες, αλλά ειδικά για αυτόν, τα Χελιδόνια είχαν κάθε δικαίωμα να καταθέσουν έφεση για την εγκυρότητα τους. Δεν θα το πράξουμε, πρώτον γιατί σεβόμαστε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας  και δεύτερον γιατί θέλουμε να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια μας. Άλλωστε για την διοικούσα αρχή λαμβάνονται υπόψη ΜΟΝΟ όσα αναφέρονται στο φύλλο του αγώνα . Προτιμούμε λοιπόν τα χρήματα που απαιτούνται για τις... ενστάσεις άνευ αντικρίσματος, να μην τα πετάξουμε για... πλάκα, αλλά να τα δώσουμε κάπου που θα πιάσουν τόπο.  

Άλλωστε αυτές οι διαδικασίες και αυτό το ποδόσφαιρο είναι μακριά από την δική μας φιλοσοφία .

Προσθέτουμε επίσης ότι παρόλο που η ομάδα μας βρίσκεται στην δεύτερη την τάξη κατηγορία της ΕΠΣΜ, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι και στο τελευταίο παιχνίδι που απομένει και που και οι δύο πρωτοπόρες ομάδες «καίγονται» για την νίκη, εμείς θα παίξουμε σαν να διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική.

Είπαμε η αξιοπρέπεια μας είναι πάνω από όλα και δεν ξέρουμε αλήθεια αν θέλουμε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε  σε αυτόν τον... θίασο του παραλόγου.

Τώρα μετά τις... ανακρίσεις τιμωρίας, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν και για τα υπόλοιπα η προϊστάμενες αρχές, για τους... άρχοντες  του παραπάνω αγώνα και θα επανέλθουμε.

Για εμάς ύστερα από τα παραπάνω,  νομίζουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι τόσες καθυστερήσεις, συζητήσεις του διαιτητή στην ανάπαυλα με φίλους της αντιπάλου, όπως και η μη σωστή συμπλήρωση του φύλου του αγώνα δεν έγιναν από σύμπτωση.

Νομίζουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω έγιναν εσκεμμένα .

Να τονίσουμε ακόμα ότι το παραπάνω παιχνίδι ήταν πεντακάθαρο και χωρίς τραυματισμούς κλπ. και δεν έχουμε να μοιράσουμε οτιδήποτε με τους αθλητές της Μαδύτου, αντίθετα τους συγχαίρουμε για την προσπάθεια τους, όλα όσα αναφέρονται δεν αφορούν τους ίδιους.

Τα συμπέρασματα δικά σας.

Με τιμή προς όλους τους αναγνώστες σας.

Μπράμος Χαραλαμπος
Πρόεδρος Χελιδονιών"

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα