wrapper

Τα παράπονα της για την άνιση μεταχείριση από τους διαιτητές εξέφρασε με μια μακροσκελή ανακοίνωση της η ΑΕ Ευόσμου.

Αναλυτικά σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου, έχει την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να προβεί σε δημόσια διαμαρτυρία για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η διαιτησία την ομάδα μας, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ανοχής και ανθρώπινου λάθους. Ελάχιστες φορές μέχρι σήμερα έχουμε προβεί σε κρίσεις κατά αποφάσεων διαιτητών και αυτό όχι γιατί δεν υπήρχαν σοβαρά διαιτητικά λάθη, αλλά γιατί θεωρούμε ότι έπρεπε και εμείς να συμβάλλουμε στην διατήρηση ενός ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος, σε σημείο τέτοιο που από ορισμένους η σιωπή αυτή αντιλαμβάνεται ως αδυναμία. 

ΟΜΩΣ,

Νοιώθουμε αγανάκτηση και απογοήτευση για την συνεχή και προκλητική διαμόρφωση αποτελεσμάτων εις βάρος της ομάδας μας από ανεκδιήγητες διαιτητικές αποφάσεις. Η συμμετοχή της ομάδας μας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία είναι ένα όμορφο ταξίδι για την ομάδα μας, για την Διοίκηση και τους φιλάθλους της. Αφήστε μας όμως να το ζήσουμε και να το χαρούμε. Πλέον έχοντας επιδείξει και κατά το παρελθόν και τώρα τεράστια υπομονή, πιστεύουμε ότι ΣΥΜΠΤΩΣΗ επαναλαμβανόμενη παύει να είναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Και επειδή η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας τα video των αγώνων με τις επίμαχες φάσεις όπου η ομάδα έχει αδικηθεί ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όπου αποδεικνύεται ότι το μοναδικό που δεν δικαιούται να ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ είναι η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η βελτίωση του επιπέδου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ:

1. Παιχνίδι 2ης αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του Κεραυνού Κολχικού εκτός έδρας:
Φάση στην οποία έπρεπε να δοθεί υπέρ μας φάουλ και αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα (σαν τελευταίος παίκτης ακούμπησε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το άδειο τέρμα) μετετράπη σε απλό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ το σκορ ήταν 0-0 στο 20’.

2. Παιχνίδι 5ης αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του Ιάσωνα Αυγής εντός έδρας:
Καταλογισμός πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας (χέρια παίκτη κολλημένα στο σώμα), το οποίο δεν δίνει ούτε ο Πρόεδρος της αντιπάλου ομάδας αλλά ούτε και σε παιδικό πρωτάθλημα, προκαλώντας αρνητικά σχόλια ακόμη και από φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

3. Παιχνίδι 6ης αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα της Μαλακοπής Πυλαίας εκτός έδρας:
Σε φάουλ υπέρ μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και ενώ ο διαιτητής δεν έχει δώσει έμμεσο, η μπάλα παίχτηκε γρήγορα στον επιθετικό μας Μανώλη Λαφτσίδη βγαίνοντας τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας γκολ. Μετά την επίτευξη του γκολ στην παραπάνω φάση και μετά από ολιγωρία η απόφαση του διαιτητή ήταν να ακυρώσει το γκολ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ που για πρώτη φορά αθετούμε την παλιά τακτική μας να σχολιάσουμε τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου κόντρα σε όλα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, τιμώντας όπως πάντα την ιστορία και τους φίλους της ομάδας.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ Α.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ".

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα