Την αρχή έκανε στο 17' ο Μακρής με σουτ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την κεφαλιά του Γκιάλη ύστερα από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Ζιρίδη στο 33'. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι σημάδεψαν δις τα δοκάρια με τους Φωτιάδη (30') και Σιάνα (80'), όπως και το γεγονός ότι στο 89' ο παίκτης που άνοιξε το σκορ (Μακρής) απώλεσε πέναλτι. Τέλος, το Μεσαίο αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 46' λόγω αποβολής του Κουτρουδίτση με δεύτερη κίτρινη.
Αστραπή Μεσαίου (Λιθοξόπουλος Φ.): Κασαπίδης, Λιθοξόπουλος Φ., Μαρμαρίδης Χ., Λιθοξόπουλος Ι., Φωτιάδης Γ., Μελετλίδης, Κουτρουδίτσης, Τσιφούτης, Σιάνας, Ευστρατιάδης, Κοτσαηλίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι Μήτρακας Αρ. και Μήτρακας
Ιάσων Αυγής (Μύρτσος): Ρουμελιώτης, Γιαβούρογλου, Ανδρεάδης (69' Κλουκουτάρας), Καπρίλης, Πόπτσης, Μικρός, Γκιάλης, Όρκας, Σταμπουλής (46' Κωνσταντίνου), Μακρής, Ζιρίδης (60' Μαυροβουνιώτης)
Διαιτησία: Μιχούλιας (Παπακίπης - Πάνου)