wrapper

Την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Όλυμπος Δενδροποτάμου, ο οποίος επικράτησε το Σάββατο του Μαγνησιακού με 2-0 και καταλαμβάνει πλέον την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους.

Το erasitexnika.gr επικοινώνησε με τον νεοπροσληφθέντα προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Παρασίδη και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

erasitexnika.gr: «Κόουτς, αφού πρωτίστως σε συγχαρούμε για το νικηφόρο ντεμπούτο σου, θα θέλαμε να μας πεις τι σε έπεισε να συμφωνήσεις με τον Όλυμπο και πως βρήκες την κατάσταση εκεί».

Γ.Π.: «Καταρχάς με τα παιδιά στη διοίκηση είμαστε φίλοι, ενώ και ο γιος μου έπαιζε πριν δύο χρόνια στην ομάδα, οπότε κατά κάποιο τρόπο ο Όλυμπος είναι κομμάτι του εαυτού μου. Πριν αναλάβω είχα παρακολουθήσει την ομάδα και ήξερα ότι διαθέτει καλούς παίκτες, ενώ και όταν τα βάλαμε κάτω με τη διοίκηση –που απαρτίζεται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου- είδαμε ότι έχουμε κοινούς στόχους και φιλοσοφία. Έτσι αυτή η συνεργασία ήρθε θα έλεγα αβίαστα».

erasitexnika.gr: «Η έλευση ενός καινούργιου προπονητή πολλές φορές σηματοδοτεί αλλαγές στην αγωνιστική και όχι μόνο φιλοσοφία ενός συλλόγου. Εσείς σκοπεύετε να αλλάξετε κάτι στο συγκεκριμένο κομμάτι;»

Γ.Π.: «Ήδη τα έχουμε πει αυτά και θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι που να έχει γερές βάσεις. Αγωνιστικά θέλω να αποδίδουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να πατάμε σταθερά και να παίζουμε με τη μπάλα κάτω όπως αρμόζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Για το εξωαγωνιστικό κομμάτι δεν έχω να πω και πολλά, καθώς οι παίκτες είναι μια παρέα, υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία και σιγά σιγά μπαίνω κι εγώ μέσα σε όλο αυτό, αλλά διακριτικά γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Από κει και πέρα, έχω κάνει γνωστό ότι εγώ θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

erasitexnika.gr: «Παρά το γεγονός ότι παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε και μάλιστα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, κάτι που την έχουμε να δει να πράττει και σε άλλες αναμετρήσεις. Πού νομίζεις οφείλεται αυτό και ποιά η δική σου σκοπιά;»

Γ.Π.: «Είναι αλήθεια αυτό που λέτε περί μέτριου παιχνιδιού. Εγώ βέβαια είδα έναν αντίπαλο που κατέβηκε στο γήπεδο με σκοπό να διαφυλάξει πρωτίστως τα νώτα του και έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας, απειληθήκαμε μόνο από στατικές φάσεις, αλλά για να αναφερθώ και σε αυτό που είπατε -ότι παίρνουμε τα αποτελέσματα χωρίς να παίζουμε πάντα καλά- πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε άμεσα, γιατί φάσεις δημιουργούμε -δεν μας λείπει το πάθος, η συνεννόηση και το ταλέντο- ωστόσο θα πρέπει να τις τελειώνουμε στέλνοντας τη μπάλα στο πλεχτό. Βέβαια είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον τρόπο που οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που ζητάω, μιας που στο αμυντικό κομμάτι είδα να γίνεται ένα 70 με 80 τοις εκατό από αυτά που είπαμε».

erasitexnika.gr: «Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε εκτός έδρας τη Νίκη Νεοχωρούδας. Το σχόλιό σου για το ματς;»

Γ.Π.: «Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί ανεξαρτήτως αντιπάλου. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα, με όποιον κι αν αγωνιζόμαστε».

erasitexnika.gr: «Κλείνοντας, δεν γίνεται να σε ρωτήσουμε πως βλέπεις τον όμιλο και ποιές ομάδες θεωρείς ότι είναι οι ισχυρότεροι αντίπαλοι του Ολύμπου για την είσοδο στα play-offs».

Γ.Π.: «Ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος, αλλά γνώμη μου είναι ότι αποτελούμε μία από τις ελάχιστες τόσο καλές ομάδες σε αυτόν. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω εικόνα από όλους τους συλλόγους, αλλά αν εξαιρέσουμε τους Νέους Οδυσσέα Κορδελιού, οι οποίοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ξεχωρίζω τη Δόξα Ελπίδας για το κράμα έμπειρων και νέων που διαθέτει και το στρωτό ποδόσφαιρο που παίζει, όπως και τον Εθνικό Μαλγάρων που αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη».

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα