wrapper

Ακόμη μία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσαν οι Κανονιέρηδες, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η ομάδα που δέχτηκε τα "ανθρώπινα λάθη" του διαιτητικού τρίου στην κριθιά ήταν η δική μας.

Ο διαιτητής του αγώνα ο οποίος στο 29' δείχνει κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακά μας επειδή ζήτησε κάρτα για αντίπαλο, δεν το κανει σε 5'! Περιπτώσεις για τους αντιπάλους όταν ζητάνε συγκεκριμένα 3 φορές ο νουμερο 11 και 2 φορές ο νουμερο 9. Την ίδια στιγμή ο διαιτητής δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στην επόμενη φάση στον τερματοφύλακά μας, σε μια φάση που θα έπρεπε να έχει υποδειχθεί σε θέση offside ο Πλατάκης, αλλά ο βοηθός εχει κακή θέση (φαινεται στο βίντεο), αλλά και στη συνεχεια κίτρινη για θέατρο αφού δεν υπαρχει επαφή, όπως και άλλες 2-3 φορές που ο ίδιος παίκτης ή οι συμπαίκτες του "βουτούσαν" για να πάρουν φάουλ ή κάτι παραπάνω.

Εκει το διαιτητικό τριο ηρέμησε και πίστευε οτι όλα τελείωσαν και το απόγευμα θα ειναι ήρεμο. Όμως παρότι 10, τα παληκάρια των Κανονιέρηδων, παρότι τερματοφύλακας έπαιξε ο σέντερ φορ της ομάδας Βάκο (!) ανάγκασαν το διαιτητικό τρίο να εκτεθεί σε πολλές περιπτώσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, μια που οι κάρτες του διαιτητή "χάθηκαν" σε πάνω απο 6-7 περιπτώσεις που έπρεπε να τηρήσει τον κανονισμό και τον πειθαρχικό έλεγχο. Φάουλ δεν δόθηκαν, "μαγικά" σε 3 περιπτωσεις τα άουτ γίνανε κόρνερ, με 6 αλλαγές, 3 εισόδους του γιατρού στο δεύτερο ημίχρονο, με τις γνωστές "αλλαγές" της μπάλας τα λεπτά των καθυστερήσεων που ήταν 3 και ετσι μια ακόμα "παράσταση" έφτασε στο "αίσιο" τέλος της.

Κύριε Μαρόπουλε ένα συγνώμη αν είδατε το βίντεο για αυτά τα παιδιά που δεν είναι ουτε γυρολόγοι, ουτε μισθοφόροι, αλλά 16-17χρονοι ποδοσφαιριστές με όνειρα, θα ηταν τουλάχιστον αξιοπρεπές.

Κύριοι των αρμοδίων επιτροπών, με τον Αίολο, ποδοσφαιριστής μας (2000 γεννηθείς) τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για κάτι που δεν έκανε, γιατί το έγραψε ο κ. Βανδουλάκης, ο οποίος μάλιστα αριστερά και δεξιά λέει οτι όπου μας βρει θα μας σκίσει γιατι δείξαμε το βίντεο.

Με την Ξυλουπόλη δέχθηκαμε πεναλτι που δεν υπήρχε, κάρτες που δεν δόθηκαν και γενικά μια κακή διαιτησία, αλλά ήμασταν κακοί γιατι δείξαμε το βίντεο.

Με τον Θερμαϊκό δεχθήκαμε γκολ 3 μέτρα offside και δεν δόθηκαν 2 πέναλτι υπέρ μας, αλλά δεν φωνάξαμε πολύ για να μην γίνουμε γραφικοί.

Με το Ηράκλειο δεχθήκαμε πέναλτι και κόκκινη κάρτα από ποδοσφαιριστή που ήταν 2 μέτρα offside.

Με τον Κούη δεχθήκαμε γκολ απο παίκτη που είναι 2 μέτρα offside, ενώ στο δεύτερο τέρμα δίνεται φάουλ που δεν υπάρχει, από το φάουλ η μπάλα περνάει άουτ, ο διαιτητής δίνει κόρνερ και απο το κόρνερ δεχόμαστε το γκολ .

Για την Κριθιά νομίζω το ότι ο διαιτητής ηταν κακός εις βάρος μας. Μπορούμε να ανεβάσουμε τουλάχιστον 10 φάσεις για την διαφορετική αντιμετώπιση των 2 ομάδων.

1) Ειναι γραφικός οποίος φωνάζει γιατί αδικείται; Οπότε αν αδικείται ας κανει τον μάλ... Έτσι δεν κάνουμε όλοι οι Έλληνες;
2) Τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπιζόμαστε ως ίσοι; Να φέρουμε 25αρηδες και 30αρηδες που θα "σεβονται" οι διαιτητές και θα ξέρουν να "βουτάνε" καλα και να διαμαρτύρονται;
3) Γιατί ολα τα "ανθρώπινα" λάθη πρέπει να είναι πάντα εναντίον μας;
4) Παίζει ρόλο το οτι οι διαιτητές δεν λαμβάνουν υπόψιν τους τους 16-17χρονους ποδοσφαιριστές και γιατι γίνεται αυτό;

Εμείς σήμερα νιώθουμε αδικημένοι, σχεδόν βιασμένοι γιατί είναι ένα επαναλαμβανόμενο γεγονός. Κατηγορούμε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, δυστυχώς όμως δεν έχουμε διορθώσει τα κάκως κείμενα του σπιτιού μας.

Εμείς είμαστε κατάφορα αδικημένοι και είμαστε και ο εύκολος στοχος, καθώς έχουμε το νεαρότερο μέσο όρο ηλικίας, τον γραφικό στον πάγκο που διαμαρτύρεται -όποτε ποιος θα δώσει σημασία- και δεν πληρώνουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Επίσης δεν έχουμε "ιστορικούς" παράγοντες και δεν συχνάζουμε σε κανένα στέκι του ποδοσφαίρου. Όμως δουλεύουμε περισσότερο απο ολες τις ομάδες, παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας και ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο.

Συγγνώμη για την μακροσκελή ανακοίνωση, αλλά πρώτον η αγανάκτηση ειναι μεγάλη και δεύτερον είχα μιλήσει με τον κ. Φιλιππιάδη, είπε θα με καλέσει να δουμε τις φάσεις, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Φώτης Μούντας

1 Comment

  • Σύνδεσμος σχολίου φωνάζει ο κλέφτης... Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 21:34 δημοσιεύθηκε από φωνάζει ο κλέφτης...

    ο κ. μούντας καλά θα κάνει να ασχολείται με την ομαδούλα του....
    με σχόλια, χαρακτηρισμούς για αντιπάλους και μάλιστα ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν ψηλώνει άλλο....μάλλον συνεχίζει να γίνεται περίγελως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο... ίσως αν βγάλει το καπέλο του που του κρύβει την θέα θα μπορεί να βλέπει τα πράγματα καλύτερα...
    στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι παράγοντες(" ιστορικούς" τους ονομάζει ο κ. μούντας) χρηματοδοτούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από αγάπη, από το υστέρημά τους και δεν υπάρχουν " ιδιοκτήτες" ομάδων... υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που το αγαπούν ακόμα περισσότερο για τους δικούς τους λόγους... α! κι ο αυτοσαρκασμός του "γραφικού" δεν μειώνει την γραφικότητα...

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα