wrapper

Ιδιαίτερα αγανακτισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο επί σειρά ετών παράγοντας και γενικός γραμματέας του ΠΑΟ Κουφαλίων Γιάννης Δραγούμης. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε τα εξής:

"Η "παρωδία" του φετινού "υποτιθέμενου" πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έφθασε στο τέλος του!! Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές!! Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την διοργανώτρια Ε.Π.Ο.!! Η οποία "αποφάσισε και διέταξε" με επιστολή της (ή ταν ή επι τας) προς τα σωματεία την "φιλοσοφημένη" επανεκκίνηση ενός πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής του "ενός γύρου σε δυο δόσεις", με πέντε μήνες αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, μεταξύ των δυο ... δόσεων, εν μέσω πανδημίας με αυξημένες λειτουργικές δαπάνες και "χωρίς ένα ευρώ έσοδα" για τα σωματεία!!! * Επειδή αγαπάμε και νοιαζόμαστε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερούμε τις οικογένειες μας, για να είμαστε αρεστοί? Χωρίς τους ανιδιοτελείς ερασιτέχνες παράγοντες, ίσως σήμερα να μην υπήρχε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!

Τα πρόστιμα από κάρτες και τιμωρίες όμως παραμένουν σε ισχύ και είναι καταγεγραμμένα στις καρτέλες των ερασιτεχνικών ομάδων στην ΕΠΟ!! Ποιοι θα τα πληρώσουν? Οι σύνηθες ύποπτοι ανιδιοτελείς ερασιτέχνες παράγοντες? Μα τα σωματεία λόγω της πανδημίας έχουν στα "ταμεία τους μόνο ... ψείρες"!!! Μήπως έφθασε η στιγμή να πληρώνουμε και με αυτές?
* Υποχρέωναν τα σωματεία να πληρώνουν και τα rapid test των διαιτητών και Παρατηρητών ΕΚΤΟΣ των εξοδολογίων διαιτησίας, με την "προοπτική" να επιστραφούν από την ΕΠΟ!! Δηλ. περίμενε στο ...αγελαδοκούρεμα!! Ίσως ΠΟΤΕ!!
Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έχουμε ως χώρα την πρωτοτυπία και σε πολλές και διάφορες ποδοσφαιρικές αλχημείες!! Και όπως στραβά αρμενίζουμε (ο γιαλός δεν νομίζω να είναι στραβός?), αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε άσπρη μέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!! Θα ανακυκλώνουμε τα ίδια τραγικά μας λάθη!!

Αποφάσισα να αποσυρθώ από την συνεχόμενη ενασχόληση μου 45+ χρόνια με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και να δώσω τόπο στα νιάτα!! Όχι ότι υπήρχαν ενδιαφερόμενοι νέοι και τους στερούσα την πιθανή δραστηριότητα με τα διοικητικά του σωματείου μας? Δεν υπήρξε δυστυχώς και δεν υπάρχει και σήμερα ανάλογο ενδιαφέρον από νέα παιδιά!! Θα παραμείνω αρωγός στις προθέσεις του κάθε ενδιαφερόμενου νέου (τώρα που πλησιάζουν και οι εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ.) για να τον βοηθήσω στα πρώτα του βήματα!!
Θα παραδώσουμε ένα υγιέστατο σωματείο που θα είναι:
ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΟ
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΕΝΗΜΕΡΟ
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ (εκτός προστίμων στην ΕΠΟ)
ΕΧΕΙΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ Ν.Α.Ν
Καθρέπτης διπλής όψης ήταν και είναι η διαχειριστική κατάσταση στο σωματείο μας "Π. Α. Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ"!!
Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχή!!".

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα