wrapper

Μπορεί να πέρασαν μονάχα μερικές μέρες από την πρόσφατη ανάρτηση μας σχετικά με το camp εξειδίκευσης SFC (Specialized Football Camp) που θα πραγματοποιηθεί φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Χαλκιδική και η ανταπόκριση του κόσμου

με μηνύματα σε εμάς για πληροφορίες και στους διοργανωτές ήταν ιδιαίτερα υψηλή, εξ ου και η επιπλέον μνεία μας σε αυτό. Τα πολλαπλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων διοργανώσεων, οι εκπληκτικές παροχές, το προσωπικό που θα βρίσκεται δίπλα στον νεαρό αθλητή, η όμορφη τοποθεσία (κατασκήνωση Skouras, Φώκιες-Χαλκιδική) και φυσικά ότι είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες (!) με τα ασφαλιστικά ταμεία και το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, έχουν μετατρέψει το εν λόγω camp σε ένα τεράστιο πόλο έλξης για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, μα και τους γονείς τους που επιζητούν πάντα το καλύτερο δυνατό, σε όλα τα επίπεδα, για τα παιδιά τους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το camp ανοίγει τις πύλες του από το Σάββατο 22 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 28 του ιδίου μήνα. Επτά ημέρες λοιπόν στην υπέροχη, αναγνωρισμένη πανελληνίως (είναι η μόνη με πιστοποίηση iso) και δημοφιλή κατασκήνωση Skouras (με διαμονή και φαγητό όλα πληρωμένα). 

Το πρόγραμμα του camp S.F.C.


Η τελετή έναρξης ανοίγει την ποδοσφαιρική αυτή εκδήλωση και περιλαμβάνει παράδοση υλικού, ανακοίνωση του επταήμερου προγράμματος, παιχνίδι και διάφορα εντυπωσιακά show. Επίσης τα παιδιά μπορούν να κάνουν καθημερινά χρήση της πισίνας και φυσικά να κολυμπούν στην τοπική και με γαλάζια σημαία θάλασσα. Καθημερινά η διατροφή των παιδιών γίνεται με τέσσερα γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό). Ακόμα, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε όλο το πρόγραμμα της κατασκήνωσης που παρέχει πάνω από 25 αθλήματα, ενώ δοκιμάζουν τις αντοχές τους και σε extreme sports, αρένα και στίβο άθλησης (τρέξιμο, εμπόδια, σκάμμα). Στην τελετή λήξης δίδεται σε μια ειδική εκδήλωση δίπλωμα συμμετοχής σε όλους, αποδεικτικό απόδοσης, παιχνίδια και ολοκληρώνεται με ένα τεράστιο πάρτι!

Πρόγραμμα Εξειδικευμένων προπονήσεων

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διάρκεια 1.30 ώρα και 30’ θεωρία ημερησίως (2 ημέρες προπόνηση πρωί και απόγευμα)
Η προπόνηση περιέχει: Τεχνική, συντονισμό, ταχύτητα αντίδρασης, ευστοχία, συνεργασία, αποτελεσματικότητα, άσκηση νευρομυϊκής συναρμογής, άσκηση αντίληψης του σώματός τους και πώς να το χρησιμοποιούν, άσκηση ελέγχου του σώματός τους και πως να το τοποθετούν, πρόγραμμα αποκατάστασης τραυματισμού, πρόγραμμα διατροφής, ντρίπλα, κινησιολογία.
(Όλα αυτά από διπλωματούχους προπονητές με Uefa A', B' και C')
3 αγώνες ποδοσφαίρου το απόγευμα
Πρόγραμμα ανάλυσης UEFA αναπτυξιακών ηλικιών σε DVD
Γιατρός & πλήρες φαρμακείο καθ’όλη τη διάρκεια της προπόνησης
Επιπλέον δύο γιατροί για άμεση επέμβαση
Φυσιοθεραπευτής
Γυμναστής
Διατροφολόγος
Δισέλιδο αποδεικτικό απόδοσης αποτελεσμάτων παιδιού
Ατομική - Ομαδική υγιεινή.
Αξίζει να τονισθεί ότι το camp θα παρακολουθήσουν δύο αναγνωρισμένοι και ικανοί scouters, εκ των οποίων ο ένας ασχολείται με ομάδες του εξωτερικού.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει μια σειρά από αναμνηστικά και αξέχαστα δώρα, όπως:

Δίπλωμα παρακολούθησης
Μπλούζα
Κασετίνα (μολύβια, γόμα, στυλό, ξύστρα)
Καπέλο
Σάκος
Αποδεικτικό απόδοσης αθλητή
Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας και κλείστε θέση στα παιδιά σας για ένα από τα καλύτερα camp ποδοσφαίρου της Βόρειας Ελλάδας!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

6947119758
6951234241

*. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, γι' αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τους διοργανωτές για να κλείσουν θέση και να πάρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες. 

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα